Deze maand hebben we Frogwatch Dashboard v3.6 uitgebracht. Deze update voegt een aantal handige nieuwe functies toe aan het Dashboard.

Scheduled Commands

Het is nu mogelijk om start/stop commando’s voor alle meters in een cluster vooraf in te plannen. In het status overzicht van een project is nu een nieuwe knop om een commando in te plannen. Op deze manier kun je niet meer vergeten de meters op tijd te laten starten met meten.

ScheduledCommand

Zo plan je een start stop commando in

Activity Check

Een side effect van de scheduledCommands is dat het Dashboard nu weet wat de intentie van de gebruiker is. Zou de meter aan het meten moeten zijn? Als er een scheduled command is ingesteld kan het Dashboard dus checken of de meter daadwerkelijk aan het meten is wanneer dat zou moeten. Dus het is fout als de meter niet online is, niet aan het meten is, of geen data verstuurd. In dat geval kan het Dashboard een waarschuwing laten zien in het Meter Overzicht.

Activity Check Screenshot

Het Dashboard laat een waarschuwing zien als de meterstatus niet overeenkomt met het ScheduledCommand

Bulk export voor rapporten

Aan het eind van het project alle rapporten in een keer downloaden in een zip archief? Hier is door verschillende gebruikers om gevraagd en vanaf nu kan dit ook. Klik op de knop Bulk download in het overzicht. Je krijgt een popup die je vertelt hoeveel rapporten er zijn om te downloaden en hoeveel ruimte dit inneemt op je harde schijf.

 

rapport bulk export screenshot

Download in één keer alle rapporten